Hogyan dolgozunk?

Elmélyedne kicsit a dugulás elhárítás világában? Nos akkor kiváló helyre jött. Alább röviden bemutatjuk a gépeinket és a duguláselhárítás folyamatát.

Gépeink

Csőtisztító gép

Rothenberger R600 csőtisztító gép
A makacsabb, távolabb található dugulások esetén használatos gépünk. A Rothenberger magas minőségű, nagy teljesítményű gépével könnyedén tisztíthatjuk meg a problémás csöveket. Akár 40m-es távolságban is alapos tisztítást végezhetünk, még nagyobb átmérőjű csövek esetében is.


Forrás: rothenbergertv (Youtube)

DREXL Mini Power 75 csőtisztító gép
Ha egy makacsabb dugulásról van szó, egy átlagos szívó-nyomó pumpa már nem segít. Ám sok esetben a dugulások nem túl messze vannak. Ekkor lép munkába a DREXL nagy teljesítményű csőtisztító gépünk, mely egy spirál segítségével, könnyedén elhárítja a problémákat.

Csőtisztító gép

Forrás: ПАЙП ТУЛС (Youtube)
Pumpa

Rothenberger ROPUMP SUPER PLUS szívó-nyomó tisztítópumpa
Végül pedig a kisebb dugulásokhoz, egy professzionális kézi pumpa is elengedhetetlen eszköz. Mosdók, kádak, zuhanyzók, mosogatók, WC-k kisebb dugulásait könnyedén megoldhatjuk nehéz gépek használata nélkül is. A Rothenberger ROPUMP SUPER PLUS pedig egy könnyedén használható, magas minőségű eszköz ehhez.

A duguláselhárításról

Ha egy dugulást nem tudunk, vagy nem akarunk házilag megoldani, akkor szükségünk lesz professzionális duguláselhárításra. Első dolgunk a problémás lefolyó, cső megvizsgálása. Fontos felderíteni a probléma okát, hisz minden dugulás más. Azt is fontos meghatároznunk, hogy a dugulás a cső mely szakaszán lépett fel.

A dugulás milyenségétől függően értékelhetjük ki, hogy milyen módon tudjuk azt elhárítani. Esetenként csak a lefolyó szifon szétszerelésére és tisztítására van szükség, komolyabb esetekben kézi eszközök segítségével, elsősorban egy szívó-nyomó pumpa segítségével, próbáljuk meg elhárítani a problémát.

Ha a kézi eszközök használata nem jár sikerrel, akkor nyúlunk komolyabb eszközökhöz, a csőtisztító gépekhez. A probléma helyétől, távolságától függően választunk gépet, mely egy spirál és egy tisztító fej segítségével fogja a dugulást okozó tárgyat vagy anyagot eltávolítani a csövekből. A munka során ügyelünk arra, hogy a tisztaságot és a csövek épségét megőrizzük. A munka végeztével feltisztítjuk az esetlegesen kifolyt koszt és már kész is.

Galéria

Videók


Tehát ha önnél dugulás lépett fel, hívjon bátran és mi megoldjuk! Non-Stop, hétvégén és ünnepnapokon is!

+36 70 638 8838