Kamerás csővizsgálat

Forrás: Rothenberger UK Ltd. (Youtube)

A dugulás egy olyan probléma, ami bárkivel előfordulhat, bármikor. Ám ha ez visszatérővé válik és folyamatosan újra és újra eldugul, akkor valami komolyabb gond állhat a háttérben. Erre nyújt megoldást a csővizsgáló kamera, amelyet a feljebb található videón is láthat. Mi ezzel a típusú kamerával dolgozunk!

És hogyan?

A csővizsgáló kamera egy fénnyel ellátott, víz és ütésálló kamera, melyet bevezetünk a lefolyóvezetékbe így könnyedén észrevehetőek a problémák. Mint például:

könnyedén felderíthetőek. Ezek olyan problémák melyek a legtöbb esetben szabadszemmel nem láthatóak és kizárólag kamerával lehet őket felfedni. Persze nem csak visszatérő dugulásoknál, de felújítások esetén is hasznos lehet a csöveket átvizsgálni, új ingatlanunkban, hogy megtudjuk minden rendben van-e a lefolyó-, csatornarendszerrel.

Gépeinkkel szinte bármilyen csövet átvizsgálhatunk. Legyen az függőleges vagy vízszintes, és felvételt is készíthetünk róla, melyet SD kártyára rögzítjük, így a felvétel átírásához szükség van egy eszközre például PC-re vagy laptopra (melyet a megrendelőnek kell biztosítania), ha ez nem megoldható, mi átadjuk a felvételt tartalmazó SD kártyát.

Így hát, ha visszatérő a dugulás, felújít, vagy egyszerűen csak kíváncsi, csak hívjon és a lehető leghamarabb kiszállunk és átvizsgáljuk csöveit!
Non-Stop, hétvégén és ünnepnapokon is!

+36 70 638 8838